Vilka är de starkaste stammar cannabis?

GSC ALPIN VAPOR
KÖP CANNABISOLJA UPPKOPPLAD Letar du efter en ogrässtam som kommer att utmana din tolerans eller stå emot envisa medicinska symptom? Läsare frågar oss hela tiden vilka stammar som är de mest potenta, och även om det beror på en mängd olika faktorer, från hur den odlades till kvaliteten på genetik, har vi satt ihop en lista över stammar som har rykte om sig att vara tunga. eufori. Köpa patroner Även om THC är den främsta drivkraften för styrkan i ogräs, är det viktigt att förstå vilken roll terpener kan spela för att förstärka och forma stammens high. Terpener som myrcen, karyofyllen och limonen hänvisar till aromatiska föreningar som ger cannabis dess unika mängd dofter, och en cannabisstam rik på både terpener och THC ger ofta en mer anmärkningsvärd upplevelse än en produkt som saknar kemisk mångfald. KÖP CANNABISOLJA

21 tankar om “Vilka är de starkaste stammar cannabis?

Lämna ett svar